Foto Productnummer Omschrijving Gebruik Meer info
2013 Saus Basis Witte Roux Minute 0,6kg Dosering:100g/liter
2014 Saus Basis Witte Roux Minute 3kg Dosering:100g/liter
2016 Saus Basis Bruine Roux Minute 3kg Dosering:100g/liter
2027 Civetsaus Basis Poivrade 5kg Dosering:100g/liter
2046 Saus Demi-glace Minute 0.9kg Dosering:100g/liter
2047 Saus Demi-glace Minute 5kg Dosering:100g/liter
2048 Saus Casimir 1kg Dosering:180g/liter
2049 Saus Vleesglace 1kg Dosering:30g/liter
2054 Saus Groene Peper 0,9kg Dosering:80g/liter
2055 Saus Eekhoorntjesbrood Ec 0,8kg Dosering:100g/liter
2056 Saus Champignon 0,8kg Dosering:100g/liter
2057 Saus Morieltjes 0,9kg Dosering:85g/liter
2058 Boschampignoncreme Ec 0,800kg Dosering:80g/liter
2059 Saus Jager 0,9kg Dosering:135g/liter
2060 Saus Civet Basis Poivrade 1kg Dosering:100g/liter
2062 Basis Creme Wild 0,9kg Dosering:95g/liter
2063 Saus Kerrie 0,9kg Dosering:90g/liter
2064 Saus Gevogelte Supreme Hoentjes 0,9kg Dosering:100g/liter
2065 Saus Hollandaisesaus Pasta Ec 0,7kg Dosering:200g/liter
2066 Saus Quattro Formaggi 0,8kg Dosering:150g/liter
2068 Saus Tomaten Basis Minute 0,9kg Dosering:120g/liter
2070 Saus Klassieke Bechamel 0,9kg Dosering:90g/liter
2071 Basis French Dressing Chef 1kg Dosering:90g/liter
2072 Basis Italiaanse Dressing Chef 1kg Dosering:90g/liter
2073 Vinaigrette Groente Chef 0,27kg Dosering:180g/liter
2092 Saus Witte Wijn 0,800kg Dosering:100g/liter
2096 Armoricaine Saus 0.8kg Dosering:100g/liter
2113 Saus Klassieke Bechamel 5kg Dosering:90g/liter
2115 Tomatensaus Haco 5kg Dosering:120g/liter
2120 Vier Pepersaus Ec Pasta 0,750kg Dosering:150g/liter
CS02403 Bruine Basissaus Cs 0,900kg
CS02408 Blanke Roux Basis Voor Cremesoep Cs 3kg

© Hendrickx n.v. • Stadsbeemd 1420A • 3545 Halen • 013 33 53 33 • info @ hendrickx-evlier.be • BTW 0456 757 459